TUN DÖNÜMLERİ

Her 260 günde bir gelen Tzolkin doğum günümüzün dışında bir de her 360 günde bir gelen Tun- dönümümüz vardır ki bu da en az diğeri kadar önemlidir. Maya kralları tun-dönümlerini ruhsal doğum günleri olarak görür ve kutlamak için taş anılar diktirirlerdi. Özellikle her bir 13. tun döngüsünün ise büyük bir kehanetsel anlam ve önem içerdiğini bilirlerdi.

Ayrıca kendi evrimsel ruhsal döngünüzün, yaşamınızdaki diğer kişilerin ruhsal döngüleriyle nasıl bir ilişkiye sahip olduğunu da Tun-dönümleri üzerinden araştırabilirsiniz.

360 derecelik bir daire çizip kendi tun-dönümünüzü ve sizi ilgilendiren diğer kişilerin tun-dönümünüde bu daireye yerleştirerek ortaya çıkan açılara bakın. Bu açılar onların ruhsal dalga hareketiyle sizin ne kadar senkronize olduğunuzu ifade edecektir. 0 ya da 180 dereceye yakın açılar senkronize bir ruhsal evrim için uygunken, 90 ya da 270 derecelik açılar bunun zıddı anlamına gelir.

Eşiniz, sevgiliniz, aile üyeleriniz veya bir organizasyon, kurum, şirket ile olan ruhsal evrim senkronizasyonunuza bireysel seanslar sırasında bakılabilir.

Bilgi için: fatihist@gmail.com

Hiç yorum yok: