BURÇLAR VE YÖNLER
Maya astrolojisindeki her bir burç dört yönden bir tanesinde yer alır. (Kuzey, Güney,Doğu, Batı) Aynı yönde olan burçların birbiriyle daha iyi anlaştığı söylenir. Ayrıca Kuzey-Güney burçları ile Doğu-Batı burçları da kendi aralarında daha iyi anlaşırlar.
DOĞU
Timsah
Toprak
Kamış
Su
Yılan

BATI
Maymun
Geyik
Gece
Fırtına
Kartal

KUZEY
Ölüm
Rüzgar
Bıçak
Jaguar
Köpek

GÜNEY
Baykuş
Yol
Tavşan
Kertenkele
Işık

Maya burcunuzu öğrenmek Mayaburcum.com sayesinde artık çok daha kolay!

7 yorum:

- dedi ki...

ben 2 ekim 93 doğumluyum mayan calculatore girdiğimde 4 Ahau (Light, Lord) gösteriyor ama bu bana pek uymuyor 1 gün öncesine gittiğimde
3 Cauac (Rainstorm)veriyor ve bu bana daha çok uyuyor

prometheus dedi ki...

bana mayaonics calendar programından Ik (rüzgar) çıktı ancak başka bir internet sitesindeki hesaplama ise cib (baykuş) sonucunu verdi. doğum saatim ise 20:00-20:30 arası ki programda olsun sitede olsun saat de sorulmadı zaten. siteyi şu an hatırlayamıyorum.
18 haziran 1987 doğumluyum.
bana dönebilirseniz çok sevinirim.

Ramize KORKUT dedi ki...

merhabalar..8 ışık burcunun yıl içersindeki doğum günlerini öğrenebilir miyim? ya da bunları öğrenebileceğimiz bir kaynak var mı acaba?teşekkürler..

Fatih Keçelioğlu dedi ki...

Mstfyc:
Doğum saatin gece sabaha doğruysa zaten 3 Cauac'sın.

Turgay:
Burcun 7 Ik. Baktığın diğer site büyük ihtimalle Dreamspell count veriyor. Bu gerçek maya takvimi değildir uydurma bir sayım vermektedir.
2 üstte ki gönderiyi okuyabilirsin bununla ilgili olarak.
Ayrıca http://dreamspell.blogspot.com adresini de inceleyebilirsin.

Ramize: Mayaonics programını kullanarak ve önceki ve sonra ki 8 Işık günlerini hesaplayabilirsin. 260 günde bir gelirler ( 9 aydan biraz kısa bir zaman) Ben bireysel seanslarımda bunları hesaplayıp veriyorum.

Unknown dedi ki...

fatih bey trecana ne demek?benim trecana burcum ben - kamış sanırım.trecena yükselen burç gibi bişeymi

ahau2012 dedi ki...

Galiba bu konuda en şanslı benim.

Maya burcum (son burç )2 Ahau bütün sitelerde bu burcu veriyor :)
2 tonu benimle iyi uyuşuyor zira Julyen takvime göre 22.02.982 doğumluyum .Zodyak burcum da sistemin son burcu olan Balık !

Yoggi dedi ki...

sizi tebrik ediyorum... Çok etkileyici bir işle uğraşıyorsunuz.. Dolayısıyla sizi de bu büyüyle görüyoruz...yani çok karizmatik(bir kızın erkeğe söylediği türden değil ama.ilahlaştırmak gibi birşey)..

Saygılarımla