MAYA ASTROLOJİSİ BİREYSEL SEANSLARI

Maya Astrolojisi nedir?Orta Amerika’da yaşayan ve şamanik bir kültür olan Maya uygarlığının kehanet sistemidir. Maya kültürünün hazinesi olan Maya takvimi son derece basit ama derin bir rehberlik sunmaktadır.

Klasik astrolojiden farkları nelerdir?
- Çok daha basit bir sistemdir ve kolaylıkla kendi astroloğunuz olabilirsiniz
- Basit olmakla beraber çok derindir. “Her insan bir alemdir” mesajını verir.
- Klasik astrolojiden farklı olarak Maya astrolojisi quantum boyutunu hesaba katar
- Ruhsal evriminize odaklanmanızı sağlar.

Bireysel seansın getirileri nelerdir?
- Kendinizi son derece net ve derin bir şekilde tanıma fırsatı
- Hayatınızı algılama ve anlamlandırma yetinizde büyük gelişmeler
- Kişiliğinizdeki ve yaşamınızdaki dengeleri çok daha iyi farkederek hayatınızı yönetme şansı





Maya Astrolojisinde 20 burç vardır ve her gün başka bir burç tarafından yönetilir. Ayrıca her günün 1 - 13 arasında bir tonu vardır, ve bu da 20 x 13 = 260 farklı kişilik kombinasyonu ortaya çıkarır.
Örnek Yaşam Ağacı

Birde yine doğum günümüze göre belirlenen bir yaşam ağacınız vardır. Geçmiş (karmik enerjiniz), gelecek, hayatınızda ki dişi ve erkek enerjiler birer burç tarafından yönetilir. Yaşam ağacınızda ki bu burçları öğrenmek size kişiliğiniz ve hayat yolumuz hakkında çok önemli bir rehberlik verir.

Bireysel Maya Astrolojisi seansı aldığınızda burç kombinasyonunuzu öğrenmenin dışında yaşam ağacınızdaki diğer burçlarında etkilerini anlama şansına sahip olacaksınız. Maya takvimine göre evrensel enerjilerin akışıyla uyumu yakalayabilmek ve içgörü kazanmak için bir rehberlik alacaksınız. Hayatınızdaki bazı dönüm noktalarını farkedecek ve yaşamınızda yeni bir projeye (iş, okul, kariyer olabilir) başlamak için uygun olabilecek tarihleri öğreneceksiniz. Ayrıca yaklaşmakta olan ve sizin için önemli olan pek tarihi de öğreneceksiniz. En önemlisi, Maya bilgeliğinden nasıl faydalanacağınızı size tamamen öğretiyorum. Böylece bu basit sistemi kendiniz kullanarak kendi astroloğunuz olacaksınız.




Ne dediler?

“Bireysel seansımdan sonra çok harika günler geçiyor hamdolsun. Her an mucizelerle daha da çok doldu.”
Figen Hazar, İzmir (Online seans aldıktan sonra)


“Senden ayrıldıktan sonra, Hayata sanki yeni başlamışcasına yepyeni bir sayfa açmışcasına içimde sevinç hissettim. "Hayat güzel, hem de çok güzel" dedim içimden. Yüzümü bir tebessüm aldı. "İşte yaşam budur" dedim. İçim umutla doldu ve sanki yakıt depomu doldurmuşçasına kendime güvenim geldi. Artık gaz pedalına daha bir güçlü basabilirim:).
Tüm bunları bana hissettirdiğin için ve aynalık yaptığın için sana minnettarım.”

Filiz Çağlar, İstanbul


“Maya Astrolojisi bireysel seansımdan sonra hayattaki misyonum dahabelirginleşti ve zorluk olarak gördüğüm şeyleri neden yaşadığımı daha
iyi anlamaya başladım.”

Violet Mizrali, İzmir


Fatih Keçelioğlu bireysel seans deneyimini artık websitesi www.mayaburcum.com üzerinden sunuyor. Buradan alacağınız tam rapor sayesinde bireysel seans ile öğrenebileceğiniz tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Maya burcunuzu öğrenmek Mayaburcum.com sayesinde artık çok daha kolay!

2 yorum:

Emel, 7 Cib dedi ki...

Merhaba, 7 Cib burcundayım, geçmiş: Lamat, kader: Kan, dişi: Ik, erkek: Oc.. Mayaonics'i kullanarak 260 günde bir gelen ruhsal doğum günümü bulmaya çalıştım, BC olarak ayarlarsam 3 Cib verdi, AD olarak ayarlarsam Tzolkin gününü göstermiyor. Doğum günüm olarak 3 Cib doğru mudur, değilse ruhsal doğum günümü bulmam için yardım eder misiniz.. Teşekkürler

Fatih Keçelioğlu dedi ki...

Merhaba,
Mayaonics 28 Ekim 2011 tarihinden sonraki herhangi bir tarihi hesaplayacak şekilde programlanmamıştır. Tzolkin doğum gününüzü, yani ruhsal doğum gününüzü öğrenmek için http://mayaburcum.com sitesinden faydalanabilirsiniz. Tzolkin doğum günü ve diğer önemli tarihleri öğrenmek için tam üye olmanız gerekiyor.
Teşekkürler